Agenda 

Agenda

Heeft u aanvullingen voor onze agenda? Stuur ons een mailtje en wij plaatsen dan uw evenement of show kosteloos op deze pagina.

Link naar ons

Heeft u een eigen website en wilt u een link plaatsen naar allroundkoi, gebruik dan onderstaande button:

26ste Holland Koi Show 17, 18 en 19 augustus 2018:

Elk jaar organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de Holland Koi Show. Dit is qua omvang en bezoekersaantallen de grootste show ter wereld! Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld. Koi die tot de top van Europa behoren. Deelnemers zijn koihobbyisten en handelaren. Niet alleen uit Nederland maar ook uit de rest van Europa. Nishikigoi Vereniging Nederland (N.V.N.)

De N.V.N. heeft een jarenlange ervaring met het showen van koi. Daarom geniet deze show het vertrouwen van tal van tophandelaren en tophobbyisten die gedurende deze dagen hun beste vissen aan ons toe vertrouwen.
Holland Koi Show


3 juni 2018: Young Holland Koi Show 2018

Na de succesvolle 6e editie op het terrein van Lodder Bonsai wordt dit jaar de Young HKS editie 7 georganiseerd op het terrein van Boomkwekerij De Vossenberg te Oudenbosch.

Uiteraard zullen er ook weer diverse dealers aanwezig zijn die zich hier aan u voorstellen en waar u natuurlijk misschien net dat visje of die pomp kunt scoren waar u al zo lang naar op zoek bent. Deelnemende dealers/sponsors zijn onder andere:

 

 
Young Holland Koi Show 2018


Allround Koi. Pieter van IJpelaarstraat 94, 4931 RX Geertruidenberg. Tel: 0162 742 010, GSM: 06 47 622 066.

Home ] [ Agenda ] Dealers ] Onze koi ] Links ] Ozon ] Prikbord ] Soorten ] Termen ] Verzorging ] Vijver ] Ziekten ]